Velkommen til Fursundegnen

                  

Formanden har ordet                                                                                            Efterår  2020

Så nu gælder det  -  der skal generalskifte til i foreningen Fursundegnen. Stafetten skal videre til yngre folk. Ballonerne her var startsskuddet til foreningsdannelsen, sendt ud til de 4 landsbyer på vores egn. 7 år har vi ført os over sognegrænserne til mange forskellige aktiviteter, som har givet os mange flere oplevelser. DET SKULLE GERNE FORTSÆTTE.

Vi holder derfor 2 komsammener under de anbefalede coronaregler:  25.11 kl 19 i Da Winti med info og snak om foreningen,  og d 3.12 holder vi den afgørende general forsamling, hvor vi håber nogen tager stafetten op, for efter den dag er der ikke flere bestyrelsesmedlemmer.

                Medlemsskab på 75 kr ind på 8122 1220086867

                                          

 

                     

Velkommen til FURSUNDEGNEN:

Fursundegnen består af de fire sogne Junget, Selde, Thorum og Åsted med tilhørende opland. Hver landsby har sin gamle historie og forskelligheder, men fælles for os er, at vi er beliggende i Skive kommunes nordøstlige hjørne med Limfjordsvand og udsigt. Vi synes, vi bor et dejligt sted. Derfor fandt vi sammen i et fællesskab, for at bevare og udbygge vores egn.

Denne side vil hermed vise vores herligheder og de mange aktiviteter, der finder sted rundt om, arrangeret af frivillige.

                                                                    

 

 

 

                    

 

 

                                               

                  

 

Sponsorer

Projektet er støttet af Region Midtjylland gennem projektet "Selde som fremtidens landsby"