Velkommen til Fursundegnen

Formanden har ordet:                                                                                             Juli -18

SÅ er vi igang - travle tider.

Bønderne måtte starte tidligt, gæster myldrer allevegne og sol og varme - vi mindes, at sådan var vores barndoms somre:  idel solskinsvejr.. Vi kan nyde på smuk kystlinie, historiske steder og mange invitationer til aktiviteter på egnen.

F Ex  er der 5 årsdagen for invielse af det første kunstinstallation i Selde, og byen har derfor inviteret til en laaaaang og indholdsrig festdag. Stor variation af tilbud, så man kan hurtigt få travlt.

Middelalderborgen Østergård har åbent med guided ture hver søndag, og der er invitationer på søndage med en anderledes fysisk træning i vores skønne natur. Altså noget for enhver smag.

Alt dette og mere til kan findes på denne sides kalender. Og den store nyhed er, at vi har modtaget et stort sponsorat fra SKOV a/s i Glyngøre, så vi kan starte et i lang tid ønsket projekt:   at få opsat 5 TV skærme, en i hver by samt i Fursundhallen. Så kan vi alle meget nemt og hurtigt være orienteret om både arrangementer, møder opg nyheder om vores egn.

 

                                                                                         

                                         Velkommen til FURSUNDEGNEN:

Fursundegnen består af de fire sogne Junget, Selde, Thorum og Åsted med tilhørende opland. Hver landsby har sin gamle historie og forskelligheder, men fælles for os er, at vi er beliggende i Skive kommunes nordøstlige hjørne med Limfjordsvand og udsigt. Vi synes, vi bor et dejligt sted. Derfor fandt vi sammen i et fællesskab, for at bevare og udbygge vores egn.

Denne side vil hermed vise vores herligheder og de mange aktiviteter, der finder sted rundt om, alt arrangeret af frivillige.

 

Sponsorer

Projektet er støttet af Region Midtjylland gennem projektet "Selde som fremtidens landsby"